De beste Le Creuset hapjespan zonder anti-aanbaklaag

Ben jij vetspatten in de keuken helemaal zat? En zoek je daarom naar een geschikte pan die dit tegenhoudt? Dan is een Le Creuset hapjespan misschien iets voor jou. Hapjespannen zijn groter van stuk en hebben een aanzienlijk breder oppervlak om in te bakken. Dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten in de pan passen en vet niet de kans krijgt om uit de pan te spatten. Dit wil iedereen, toch?

Mocht je op zoek zijn naar de beste Le Creuset hapjespan, dan ben je hier aan het juiste adres. Naast waardevolle informatie voorzien we je eveneens van advies. Mocht je nieuwsgierig zijn, dan raden we je aan om niet langer te wachten en verder te lezen. 

Wat zijn de voordelen van een Le Creuset hapjespan?

In de keuken heb je beschikking tot verschillende producten en pannen. Grote kans dat je beschikt over een koekenpan, braadpan of meerdere kookpannen. Misschien vraag je je af welke toevoegende waarde een Le Creuset hapjespan precies heeft. We begrijpen je vraag en leggen het graag uit.

PFAS-vrije Le Creuset hapjespan

Misschien is het je al opgevallen dat een hapjespan hoogstaande randen heeft – zeker in tegenstelling tot een traditionele koekenpan. Deze randen zorgen er vooral voor dat vet niet zomaar uit de pan springt. Dit zie je vaak gebeuren als je kip klaarmaakt of veel olie gebruikt. Deze randen zijn er niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor de algehele conditie van je keuken.

Een hapjespan is niet gebonden aan een bepaald gerecht of ingrediënt. Je kunt het product relatief breed inzetten – ook voor sauzen, soepen of groentes.

Als laatste zijn hapjespannen groter van stuk en beschikken deze over meerdere handvaten. Hoewel de pannen relatief zwaar aanvoelen, maken de handvaten het verplaatsen makkelijker.

Is een hapjespan van Le Creuset duurzaam?

Als je een nieuwe pan hebt gekocht, dan zit je er niet op te wachten dat je product snel stukgaat of dat de kwaliteit minder wordt. Hoe zit dat met een Le Creuset hapjespan? Zijn deze duurzaam?

Le creuset hapjespan / sauteer pan zonder teflon

Ja, hier staat Le Creuset om bekend. Het pannenmerk gebruikt voor een groot deel van de collectie gietijzer en aluminium. Deze materialen roesten niet en kun je voor langere tijd gebruiken. Bovendien maakt Le Creuset geen gebruik van PFOA. Deze stof kan op den duur schadelijk worden voor je gezondheid – zeker als je pan beschadigd. Doordat PFOA ontbreekt, staat de levensduur nóg hoger.

Mag een Le Creuset hapjespan in de vaatwasser?

Ja, over het algemeen wel. Omdat het pannenmerk gebruikmaakt van roestvrije materialen, maakt de vaatwasser op geen enkele manier schade. Hierdoor is afwassen niet nodig. We raden je echter wel aan om de productomschrijvingen en handleiding hierop na te lezen. Het advies kan per pan verschillen en je wil voorkomen dat je pan tóch schade krijgt – bijvoorbeeld door de samenstelling van het zeep of door de kracht van de vaatwasser.

Welke Le Creuset hapjespan is de beste?

Zoek je naar de beste Le Creuset hapjespan? Dan is het aan jou om het beste product eruit te vissen. Wij kunnen jou immers niet vertellen welke pan de beste is. Het is de bedoeling dat jij een hapjespan graag in gebruik neemt. Om je enigszins op weg te helpen, hebben we enkele adviezen voor je op een rijtje gezet. Deze kun je hieronder vinden in ons overzicht.

Er zijn heel veel verschillende Le Creuset hapjespannen te krijgen. Wij hebben voor jou de beste Le Creuset hapjespannen zonder anti-aanbaklaag op een rij gezet!
Le Creuset Hapjespan Traditon Oranjerood – ø 28 cm / 3.6 Liter

#1 Le Creuset Hapjespan Traditon Oranjerood – ø 28 cm / 3.6 Liter

Kook je regelmatig voor grote gezelschappen? Dan is deze pan een prima keuze. De samenstelling van het product bestaat alleen uit natuurlijke en duurzame producten. Hier is geen PFOA aan te pas gekomen. Bovendien is iedere warmtebron geschikt om te gebruiken.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€155,00)

Le Creuset Hoge Ronde Skillet Mat Zwart 26cm

#2 Le Creuset Hoge Ronde Skillet Mat Zwart 26cm

Als je je pan gemakkelijk wil verplaatsen, dan is het verstandig om voor meerdere handvaten te kiezen. Alleen zo pak je de pan gemakkelijk op. Deze Le Creuset hapjespan van 26 cm heeft 2 handvaten en is volledig samengesteld van aluminium. Hierdoor gaat de pan lang mee en blijven gerechten lang heet. Een groot voordeel, dus.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€135,00)

LE CREUSET – Gietijzer – Sauteerpan 28cm Rood

#3 LE CREUSET – Gietijzer – Sauteerpan 28cm Rood

Een Le Creuset hapjespan van 28 cm kun je gebruiken voor gezelschappen van maximaal 6 personen. De pan mag je in de vaatwasser plaatsen en kun je op vrijwel iedere warmtebron gebruiken.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€155,00)

Conclusie

Ben je op zoek naar een pan die vetspatten tegenhoudt? Dan zit je met een Le Creuset hapjespan goed. Op deze pagina hebben we verschillende producten gedeeld en met je besproken. Staat hier iets tussen? Dan kun je de gewenste pan aanschaffen met de gedeelde link.

Le Creuset sauteerpan review door plezierindekeuken.nl
KokenKoken
KokenKoken

Plaats een reactie