De Buyer pannenset kopen zonder anti-aanbaklaag

Vrijwel iedereen kookt wel eens. Dat wil zeggen dat er in eigenlijk elke keuken wel pannen aanwezig zijn. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste pannen om in huis te hebben?

Wanneer jij op zoek bent naar kwalitatief goed pannen, lees dan vooral verder. Hieronder zullen we gaan kijken naar de beste De Buyer pannenset. Zo hoef jij geen onderzoek te doen naar wat de beste pan voor jou is en weet jij direct welke set je aan kan schaffen.

Wat is een DeBuyer pannenset?

Mensen kopen vaak losse pannen. Meestal heb je er maar eentje nodig, omdat een oude pan aan vervanging toe is bijvoorbeeld. Uiteindelijk heb je dan in jouw keuken allemaal verschillende pannen, van verschillende merken met ieder de eigen voor- en nadelen.

Het is dan ook vaak handiger om gewoon een pannenset aan te schaffen. Je krijgt dan pannen van hetzelfde merk en hebt gelijk de benodigde pannen in huis. Koekenpan, wokpan, hapjespan, noem het maar op.

Heb je alleen koekenpannen nodig? Ook dan is een De Buyer pannenset een goede uitkomst. Er is altijd wel een set met pannen waar jij naar op zoek bent.

De Buyer pannensets vergelijken

Pannen met anti-aanbaklaag

Vaak beschikken pannen over een anti-aanbaklaag. Dit kan je zien als een soort coating. Deze zorgt ervoor dat de pan water en vet af kan stoten. Dit heeft als resultaat dat het eten in de pan minder snel vastkleeft of aanbrandt.

Erg handig zou je zeggen. Echter zit er ook een keerzijde aan zo’n pan met anti-aanbaklaag en het is goed om deze ook te bespreken.

Een anti-aanbaklaag bevat vaak namelijk vaak chemische stoffen, zoals PFAS. Bij normaal gebruik kan dit geen kwaad, maar dat wordt anders als de coating beschadigt raakt. De laag kan dan gaan verdampen en dan is de kans erg groot dat je dit gaat inademen. Dit kan schadelijk zijn voor jouzelf, maar ook voor de rest van je huishouden inclusief huisdieren.

Om die reden is het vaak goed om eerst wat onderzoek te doen voordat je een pannenset koopt. Een PFAS vrije pan is daarom een goede optie.

Pannenset van De Buyer

Er zijn zoveel verschillende merken als het gaat om pannen. Dus waarom zou je eigenlijk moeten kiezen voor De Buyer?

Het moet ten eerste benadrukt worden dat De Buyer een fabrikant is van echte kwaliteitspannen. Ze gaan lang mee en de pannen zorgen tijdens het koken voor een optimale verdeling van de warmte.

Maar dan misschien wel het belangrijkste: een pan van De Buyer heeft geen kunstmatige anti-aanbaklaag. Daarmee is het vrij van chemische stoffen zoals PFAS. Het is wel ontzettend belangrijk om een De Buyer pan in te branden, check ook even de youtube video.

Toch kan je met een De Buyer pan wel genieten van de voordelen van een anti-aanbaklaag. Wanneer je de pan voor en na gebruik insmeert met olie, zal dit zich gaan hechten aan de pan. Hoe meer je de pan gebruikt, hoe dikker en gladder de laag wordt. Zo ontstaat er dus een natuurlijke (en gezonde) anti-aanbaklaag.

De Buyer pannenset kopen
De Buyer – Prim’Appety

De beste De Buyer pannenset kopen

Er zijn natuurlijk veel pannensets op de markt. Dit kan de keuze wel eens bemoeilijken en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je kunt natuurlijk moeilijk alle pannen even testen om te kijken welke de beste is. Om je te helpen bij het maken van een keuze, kan je hieronder de beste De Buyer pannenset vinden. Let erop dat deze in willekeurige volgorde staan en de eerstgenoemde pannenset dus niet direct de allerbeste is.

Dit zijn de beste De Buyer pannensets voor jou op een rij 😉

#1 DE BUYER pannenset TWISTY FACTORS 16cm + 18cm + 20cm

Deze De Buyer kookpannenset met 3 pannen brengt veel flexibiliteit in jou keuken. Door de 3 geleverde diameters kun je met iedere gerecht uit de voeten.

Inbegrepen

  • 16 cm
  • 18 cm
  • 20 cm

#2 DeBuyer – Carbone Plus – Pannenset

De eerste pannenset is de Carbone Plus. Bij deze set ontvang je twee hoogwaardige plaatstalen koekenpannen, zonder een schadelijke anti-aanbaklaag. De ene pan is 24 cm en de andere is met 28cm een slagje groter. Beide pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Een extra voordeeltje van deze set: je ontvangt een gratis spatel.

Verkrijgbaar bij

bol.com

#3 DeBuyer – Prim’Appety – Pannenset – Zonder Anti Aanbaklaag – RVS – Met Gratis Spatel

Het materiaal RVS is zeer geschikt voor pannen. Het gaat lang mee en het verhit je gerecht geleidelijk. Bovendien krijg je het materiaal snel schoon. De pannen van DeBuyer mag je gebruiken op iedere warmtebron. Ook de volgende set mag absoluut niet ontbreken op de lijst. Bij deze set ontvang je namelijk drie pannen, twee kookpannen en een steelpan, van hoogwaardig roestvrijstaal. Alle pannen van deze set hebben een optimale hitteverdeling en zijn geschikt voor vrijwel iedere warmtebron.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€99,95)

Deze De Buyer kookpannenset met 3 pannen brengt veel flexibiliteit in jou keuken. Door de 3 geleverde diameters kun je met iedere gerecht uit de voeten.

Inbegrepen

  • 16 cm
  • 18 cm
  • 20 cm
KokenKoken
KokenKoken
5 1 vote
Beoordeel artikel
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
guest
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments