Beste airfryer zonder teflon anti-aanbaklaag

Tegenwoordig heeft iedereen een airfryer in huis. En dat is natuurlijk niet vreemd. Het is vooral de perfecte vervanger van een frituurpan. Met aanzienlijk minder vet kun je de lekkerste snacks en gerechten klaarmaken. Zelfs een cake bakken is geen enkel probleem. Heb jij nog geen airfryer zonder teflon in huis? Misschien staat dit keukenapparaat bovenaan jouw wensenlijstje.

Veel mensen stappen al over op een hapjespan zonder anti-aanbaklaag echter doen mensen dit nog niet met een airfryer. Toch zou je hier over na moeten dneken. Een airfryer zonder teflon sluit gezondheidsrisico’s uit en gaat – onder aan de streep – langer mee. Wil je meer weten over een airfryer zonder anti-aanbaklaag? Dan ben je hier aan het goede adres.

Wat is een airfryer?

De airfryer is al heel wat jaren op de markt. Gezien de voordelen van het keukenapparaat, is het niet vreemd dat veel huishoudens de frituurpan inmiddels hebben ingeruild.

In een aantal opzichten is een airfryer te vergelijken met een oven. Gerechten worden niet middels olie, vet of boter gebakken. Er wordt niets anders dan lucht gebruikt om de gerechten gaar te krijgen. In een airfryer zonder teflon bak je niet alleen friet of aardappels. Ook vlees, vis, groentes en zelfs cakes zijn een eitje voor dit apparaat. Ben je benieuwd naar de voordelen? Die hebben we op een rijtje gezet:

 • De lucht trekt niet in het huis of in kledingstukken;
 • Geen brandgevaar;
 • Geschikt voor veel gerechten;
 • Beter voor de gezondheid;
 • Makkelijke bereiding van maaltijden;
 • Voor iedereen toegankelijk;
 • Kostenbesparend op olie en vet;
 • Nooit meer frituurvet vervangen;

Wil je alles weten over een airfryer, check hier ff de wiki of onderstaande youtube-video.

Waarom een airfryer zonder anti-aanbaklaag kiezen? 

Veel pannen en keukenartikelen hebben een anti-aanbaklaag. De laatste jaren is dit echter drastisch veranderd en dat is niet helemaal zonder reden. Verschillende onderzoeken hebben namelijk uitgewezen dat teflon slecht voor de algehele gezondheid kan zijn.

Gelukkig is dat niet direct het geval. Gebruik je de pan of het keukenartikel zoals het hoort? En heeft de anti-aanbaklaag geen beschadigingen? Dan is er niets aan de hand en hoef je je geen zorgen te maken. Het wordt pas gevaarlijk als de anti-aanbaklaag wél beschadigd is. Bijvoorbeeld door de vaatwasser of door krasjes die met een vork zijn gemaakt.

Een verouderde anti-aanbaklaag gaat verdampen wanneer deze in aanraking komt met hitte. Deze verdamping maakt de anti-aanbaklaag vervolgens schadelijk, omdat PFOA en PFTE hierbij vrijkomen. En deze stoffen hebben nadelige gevolgen voor mens én dier.

Valt het kwartje en snap je nu waarom pannen met anti-aanbaklaag vroegtijdig aan vervanging toe zijn? Om gezondheidsrisico’s te beperken besluiten veel mensen het roer om te gooien en te kiezen voor pannen zonder anti-aanbaklaag. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een airfryer.

airfryer zonder teflon anti-aanbaklaag

Wat zijn verder de voordelen van een airfryer zonder teflon?

Het uitsluiten van gezondheidsrisico’s is niet het enige voordeel van een airfryer zonder teflon. Er zijn er nog meer punten waarvan je profiteert. Dat zijn de volgende:

 • Langere levensduur. Een airfryer zonder teflon hoef je niet vroegtijdig te vervangen. Tenslotte ontbreekt deze laag en loop je geen risico’s. Dit is ook goed voor je portemonnee natuurlijk.
 • Vaatwasser. De meeste producten zonder anti-aanbaklaag hoef je niet met de hand af te wassen. Check vooraf de productbeschrijvingen voor zekerheid.
 • Afwassen. En wil je met de hand afwassen? Dat is met een airfryer zonder anti-aanbaklaag een eitje. Meestal is een laag lauw water en een afwasborstel genoeg. Ook kun je de onderdelen van de airfryer een nacht laten weken. Simpel, toch?
  Bonustip: er is tegenwoordig ook bakpapier zonder PFAS te koop, leg deze onder je patat of frikadelletje en het schoonmaken wordt nog makkelijker!
 • Kwaliteit. Het materiaal van een airfryer zonder teflon gaat niet alleen lang mee, maar de kwaliteit blijft eveneens hoog. Over beschadigingen hoef je je niet druk te maken. Je krijgt het nauwelijks kapot.
Airfryer kopen zonder teflon anti aanbaklaag

Wil jij een airfryer zonder anti-aanbaklaag kopen? Dit zijn onze adviezen

Heb je alle informatie tot je genomen over airfryers zonder teflon? En ben jij helemaal overtuigd van de voordelen en aspecten? Dat komt goed uit.

Om jou tegemoet te komen, hebben wij enkele modellen voor je opgezocht en op een rijtje gezet. Zeker als je zoekt naar inspiratie, raden wij jou aan de onderstaande lijst goed te bekijken.

Dit zijn de beste airfryers zonder teflon of PFAS anti-aanbaklaag!

#1 CoolHome AF23 Airfryer XXL Deluxe – 6,5 Liter – Hetelucht friteuse met Keramische coating – zwart

Gezond en voor de hele familie. De AF23 Airfryer XXL Deluxe is uiterst geschikt voor het bereiden van grote porties. Met de 6,5 liter inhoud van deze aifryer maak je tot wel 1,5 KG friet per keer. De speciale luchttechniek zorgt ervoor dat de snacks extra knapperig worden en tot wel 80% minder vet bevatten. De 12 vooringestelde programma's maken de bereiding in de Airfyer gemakkelijk en dankzij de keramische coating is de pan vrij van schadelijke stoffen. 

6.5 Liter XXL capaciteit
De grote inhoud maakt de Airfryer uitermate geschikt voor (grote) families. Met slechts 1800W wordt door de vernieuwde luchttechniek een topprestatie geleverd en zult u zien dat de bereidingstijd van kleine snacks aanzienlijk wordt verkort. 

Gezond en vrij van schadelijke stoffen
De AF23 Airfryer Deluxe bereidt gerechten tot wel 80% minder vet dan normaal frituren. Dankzij de vernieuwde luchttechniek maakt vet geen kans om in het verwarmingselement te komen, wat zorgt voor een schone baklucht. De pan en de mand zijn gemaakt uit staal met een keramische coating en zijn volledig vrij van schadelijke stoffen als PFAS.


#2 Montana Ceramic Compact 3,5 ltr Master Air Fryer 1-2 pers.

De Montana Ceramic Compact 3,5 L Master Air Fryer is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een gifvrije en gezonde manier van koken. Deze airfryer is vrij van PFAS en andere schadelijke stoffen, waardoor u zonder zorgen heerlijke en gezonde gerechten kunt bereiden. Dankzij de keramische anti-aanbaklaag op de voedselmand en kuip kunt u uw voedsel bereiden zonder dat het blijft plakken, terwijl u zeker weet dat er geen schadelijke stoffen in uw eten terechtkomen.

Met een inhoud van 3,5 liter is deze airfryer compact genoeg om in uw keuken te passen, terwijl u toch voldoende ruimte heeft om heerlijke maaltijden te bereiden voor 1 à 2 personen. Het unieke snel luchtcirculatiesysteem zorgt voor snellere garing en energiebesparing, terwijl de vaatwasserbestendige voedselmand en kuip het schoonmaken na het koken een fluitje van een cent maken.

Bovendien beschikt deze airfryer over handige functies zoals een temperatuurinstelling tussen 80-200 graden Celsius en een timer tot 30 minuten. Met de meegeleverde receptenboekjes en de Hot Keys voor elk soort voedsel, kunt u eenvoudig de perfecte maaltijd bereiden. Kortom, met de Montana Ceramic Compact 3,5 L Master Air Fryer kunt u zonder zorgen genieten van heerlijke en gezonde gerechten.


#3 MONTANA MF 399XXL Master Fryer – Heteluchtfriteuse

De Montana MF-399 XXL Master Fryer is een multifunctionele hete luchtfriteuse zonder PFAS, Teflon of andere anti-aanbaklaag. Met een inhoud van 5.5L en een vermogen van 1800W kun je tot wel 1200 gram friet (advies: 800-1000 gram) bereiden. Het LCD-scherm op de geborsteld inox cover met touch screen maakt bediening eenvoudig. De temperatuur is regelbaar tussen de 80-200 graden Celsius met een timer van maximaal 30 minuten.

De voedselmand en kuip zijn voorzien van een keramische anti-baklaag, wat ervoor zorgt dat het eten niet blijft plakken en er geen giftige stoffen vrijkomen. Het unieke snel luchtcirculatiesysteem zorgt voor snellere garing en energiebesparing. Met de hot keys voor elk soort voedsel, symbolen als patat, vlees, garnalen, cake, drumsticks, biefstuk en vis, is het gemakkelijk om de juiste temperatuur en baktijd te vinden. De Montana MF-399 XXL Master Fryer heeft ook een automatische bel wanneer het gerecht klaar is en een filter voor rook en geur.

De friteuse heeft ook een beschermende hoes bij de handgreep knop en een cool touch huis en handgreep. Het 1,1 meter lange geaarde snoer maakt het gemakkelijk om hem overal te gebruiken. Met de Montana MF-399 XXL Master Fryer kun je niet alleen knapperige patatjes maken, maar ook andere snacks zoals cake of afbakbroodjes. Zelfs vlees, groenten en vis kunnen erin worden bereid, waardoor het een gezonde en veelzijdige keuze is.


#4 Air Fryer AF60 – Hete lucht friteuse zonder PFAS

De Airfryer is een uitstekende keuze voor het snel en gezond bereiden van maaltijden. Dankzij het ruime volume is het mogelijk om grotere porties te bereiden, terwijl het transparante kijkvenster zorgt voor optimaal zicht op het bereidingsproces. De Airfryer zonder PFAS of teflon is een bijzonder veilige keuze voor consumenten die zich bewust zijn van de gezondheidsrisico's van deze stoffen.

De mand van deze Airfryer is keramisch gecoat, wat zorgt voor een optimale verdeling van warmte en een gelijkmatige garing van voedsel. Door de 360° Rapid-Heat Circulation is de Airfryer binnen no-time op de maximale temperatuur en wordt het voedsel snel en gelijkmatig gegaard.

Met maar liefst acht standen biedt de Airfryer een groot aantal mogelijkheden om verschillende soorten voedsel te bereiden. Voor inspiratie en variatie kunnen consumenten online terecht voor recepten die specifiek zijn ontworpen voor deze veelzijdige Airfryer.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€70,00)

#5 Just Vegan Airfryer

De vegan Airfryer van Just Vegan staat voor gezond frituren en bakken. Een airfryer werkt zoals de naam al doet vermoeden als heteluchtfrituse. Hiermee wordt hete lucht snel gecirculeerd, wat een gezondere manier van bereiden is dan de traditionele olie frituurpannen. Bovendien is deze Airfryer van Just Vegan voorzien van de unieke en plantaardige CeraVegan keramische antiaanbaklaag op basis van avocado-olie. Dit zorgt ervoor dat de gerechten een stuk gezonder en duurzamer zijn dan wanneer je een frituurpan gebruikt.

Ceravegan plantaardige avocado-olie anitaanbaklaag

Met de plantaardige CERAVEGAN Keramische antiaanbaklaag, introduceert Just Vegan een nieuwe manieren van gezond koken. Er is speciaal gekozen voor een microfilm op basis van avocado-olie, omdat een avocado een echte superfood is! De olie van het gezonde fruit bestaan uit onverzadigde omega-9-vetten die tot de cholesterolverlagende vetten horen. Daarom is deze olie is perfect om te gebruiken tijdens het bakken, tevens het kan tot enorm hoge temperaturen verwarmd worden zonder te verbranden. Bovendien is de coating vrij van Teflon en andere chemische stoffen. Daarom kook je met deze pannen dankzij de unieke en plantaardige coating veganistisch, vetvrij en duurzaam


#6 OIMIS airfryer oven 30l

 • Parameters: de olievrije heteluchtoven OIMIS heeft een vermogen van 1800 W voor een snellere opwarming. Met zijn led-display, de draaiknoppen en toetsen is deze luchtfriteuse oven eenvoudig te gebruiken. Met de 360° heteluchtcirculatietechniek kun je heel eenvoudig gezonde, vetarme en smakelijke gerechten bereiden (knapperige friet, sappige kip enz.). In vergelijking met conventionele friteuses kun je 40-50% van de gaartijd besparen en de hoeveelheid olie aanzienlijk verminderen.
 • 30 liter grote inhoud: de OIMIS oven met luchtfriteuse heeft een grote inhoud van 30 liter voor 4-10 personen. Het is niet alleen een geweldige luchtfriteuse, maar ook een vleesbarbecue, bakker en dehydrator. Hij bevat 6 kg hele kip, 14 eiertaarten, 13 inch pizza, 1 kg friet, 26 kippenvleugels en 12 sneden toast en is een ideaal voor grote gezinnen of feestjes.
 • De nieuwe 21-in-1 multifunctionele luchtoven - OIMIS heteluchtfriteuse oven heeft 21 vooraf ingestelde kookprogramma's (frituurde, friet, gegrilde vleugels, pizza, steak, barbecue, wortelgroenten, popcorn, gebakken vis, toast, bakken, bagels, groenten, gedroogde fruit, braadkip, spek, gisting, opwarmen, voorverwarmen, ontdooien. buiten, koekjes), om aan je veelzijdige gaarbehoeften te voldoen.
 • Ingebouwde verlichting, timer en temperatuurregeling: je kunt de timer handmatig instellen (tot 12 uur) of de gaartemperatuur van 30 tot 230 °C via het led-aanraakpaneel instellen. Met het intelligente dubbele koken kun je twee kookprogramma's combineren en achtereenvolgens laten aflopen. Dit bespaart tijd en ruimte en zorgt voor een geweldige kookervaring. Dankzij het grote kijkvenster en de ingebouwde verlichting kun je het kookproces altijd controleren.
 • Inhoud van de verpakking: 7 accessoires en recepten in PDF-formaat in 5 talen: 1 bakplaat + 1 frituurmand + 1 grillrooster + 1 grillvork + 1 draaikooi + 1 x opnameklemmen + 1 x kruimelplaat. Het dubbele geharde glas is uiterst temperatuurbestendig en kan gemakkelijk worden verwijderd, waardoor het veiliger en gemakkelijker te reinigen is. Als je vragen hebt over het product, neem dan gerust contact met ons op via Q&A of per e-mail. Wij zullen het probleem binnen 24 uur oplossen.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€269,93)

Andere keukenapparaten zonder Teflon

Ik ben heel erg geschrokken nadat ik me meer ging verdiepen in producten met Teflon en PFAS. Voordat ik begon aan de website zonderantiaanbaklaag.com wist ik niet dat er zoveel keukenapparaten voorzien zijn met een Teflon laag. Zo kan ik het mij voorstellen dat jij ook geschrokken bent en direct je hele keuken arsenaal wil vervangen voor producten zonder teflon & pfas…

Onderstaand heb ik keuken apparaten opgesomd waarover wij geschreven hebben, ik durf te wedden dat jij zeker 2 van de 5 apparaten in huis hebt MET anti-aanbaklaag.

Conclusie

Heb jij plannen voor een nieuwe airfryer? Een airfryer zonder teflon is een prima keuze. En dat heeft verschillende redenen. Deze zijn uitgebreid met je besproken. Vooral het gezondheidsaspect is een reden dat de meeste mensen overstappen.

Als je de beste airfryer zonder anti-aanbaklaag wil kopen, dan zit je hier goed. Zeker als je zoekt naar advies. Enkele modellen staat uitgebreid voor je beschreven. We weten bijna zeker dat hier iets voor je tussen zit.

Gezond en voor de hele familie. De AF23 Airfryer XXL Deluxe is uiterst geschikt voor het bereiden van grote porties. Met de 6,5 liter inhoud van deze aifryer maak je tot wel 1,5 KG friet per keer. De speciale luchttechniek zorgt ervoor dat de snacks extra knapperig worden en tot wel 80% minder vet bevatten. De 12 vooringestelde programma's maken de bereiding in de Airfyer gemakkelijk en dankzij de keramische coating is de pan vrij van schadelijke stoffen. 

6.5 Liter XXL capaciteit
De grote inhoud maakt de Airfryer uitermate geschikt voor (grote) families. Met slechts 1800W wordt door de vernieuwde luchttechniek een topprestatie geleverd en zult u zien dat de bereidingstijd van kleine snacks aanzienlijk wordt verkort. 

Gezond en vrij van schadelijke stoffen
De AF23 Airfryer Deluxe bereidt gerechten tot wel 80% minder vet dan normaal frituren. Dankzij de vernieuwde luchttechniek maakt vet geen kans om in het verwarmingselement te komen, wat zorgt voor een schone baklucht. De pan en de mand zijn gemaakt uit staal met een keramische coating en zijn volledig vrij van schadelijke stoffen als PFAS.

De Montana Ceramic Compact 3,5 L Master Air Fryer is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een gifvrije en gezonde manier van koken. Deze airfryer is vrij van PFAS en andere schadelijke stoffen, waardoor u zonder zorgen heerlijke en gezonde gerechten kunt bereiden. Dankzij de keramische anti-aanbaklaag op de voedselmand en kuip kunt u uw voedsel bereiden zonder dat het blijft plakken, terwijl u zeker weet dat er geen schadelijke stoffen in uw eten terechtkomen.

Met een inhoud van 3,5 liter is deze airfryer compact genoeg om in uw keuken te passen, terwijl u toch voldoende ruimte heeft om heerlijke maaltijden te bereiden voor 1 à 2 personen. Het unieke snel luchtcirculatiesysteem zorgt voor snellere garing en energiebesparing, terwijl de vaatwasserbestendige voedselmand en kuip het schoonmaken na het koken een fluitje van een cent maken.

Bovendien beschikt deze airfryer over handige functies zoals een temperatuurinstelling tussen 80-200 graden Celsius en een timer tot 30 minuten. Met de meegeleverde receptenboekjes en de Hot Keys voor elk soort voedsel, kunt u eenvoudig de perfecte maaltijd bereiden. Kortom, met de Montana Ceramic Compact 3,5 L Master Air Fryer kunt u zonder zorgen genieten van heerlijke en gezonde gerechten.

De Montana MF-399 XXL Master Fryer is een multifunctionele hete luchtfriteuse zonder PFAS, Teflon of andere anti-aanbaklaag. Met een inhoud van 5.5L en een vermogen van 1800W kun je tot wel 1200 gram friet (advies: 800-1000 gram) bereiden. Het LCD-scherm op de geborsteld inox cover met touch screen maakt bediening eenvoudig. De temperatuur is regelbaar tussen de 80-200 graden Celsius met een timer van maximaal 30 minuten.

De voedselmand en kuip zijn voorzien van een keramische anti-baklaag, wat ervoor zorgt dat het eten niet blijft plakken en er geen giftige stoffen vrijkomen. Het unieke snel luchtcirculatiesysteem zorgt voor snellere garing en energiebesparing. Met de hot keys voor elk soort voedsel, symbolen als patat, vlees, garnalen, cake, drumsticks, biefstuk en vis, is het gemakkelijk om de juiste temperatuur en baktijd te vinden. De Montana MF-399 XXL Master Fryer heeft ook een automatische bel wanneer het gerecht klaar is en een filter voor rook en geur.

De friteuse heeft ook een beschermende hoes bij de handgreep knop en een cool touch huis en handgreep. Het 1,1 meter lange geaarde snoer maakt het gemakkelijk om hem overal te gebruiken. Met de Montana MF-399 XXL Master Fryer kun je niet alleen knapperige patatjes maken, maar ook andere snacks zoals cake of afbakbroodjes. Zelfs vlees, groenten en vis kunnen erin worden bereid, waardoor het een gezonde en veelzijdige keuze is.

De vegan Airfryer van Just Vegan staat voor gezond frituren en bakken. Een airfryer werkt zoals de naam al doet vermoeden als heteluchtfrituse. Hiermee wordt hete lucht snel gecirculeerd, wat een gezondere manier van bereiden is dan de traditionele olie frituurpannen. Bovendien is deze Airfryer van Just Vegan voorzien van de unieke en plantaardige CeraVegan keramische antiaanbaklaag op basis van avocado-olie. Dit zorgt ervoor dat de gerechten een stuk gezonder en duurzamer zijn dan wanneer je een frituurpan gebruikt.

Ceravegan plantaardige avocado-olie anitaanbaklaag

Met de plantaardige CERAVEGAN Keramische antiaanbaklaag, introduceert Just Vegan een nieuwe manieren van gezond koken. Er is speciaal gekozen voor een microfilm op basis van avocado-olie, omdat een avocado een echte superfood is! De olie van het gezonde fruit bestaan uit onverzadigde omega-9-vetten die tot de cholesterolverlagende vetten horen. Daarom is deze olie is perfect om te gebruiken tijdens het bakken, tevens het kan tot enorm hoge temperaturen verwarmd worden zonder te verbranden. Bovendien is de coating vrij van Teflon en andere chemische stoffen. Daarom kook je met deze pannen dankzij de unieke en plantaardige coating veganistisch, vetvrij en duurzaam

KokenKoken
KokenKoken
5 5 votes
Beoordeel artikel
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
guest
10 Commentaren
Oudste
Nieuwste Best beoordeeld
Inline Feedbacks
View all comments
Conny

Vroeg me af waarom de ‘CoolHome AF23 Airfryer XXL Deluxe – 6,5 Liter’ er nog niet bij staat. Waarschijnlijk omdat hij nog redelijk nieuw is? Staat momenteel voor 129 euro bij bol.com en is volgens de beschrijving vrij van schadelijke stoffen en voorzien van keramische anti aanbaklaag.

Mooie site trouwens, fijne info!

Gifvrij Leven

Hoi Conny,

Bedankt voor deze toevoeging!
Heel blij dat onze bezoekers helpen met nieuwe adviezen, wordt gewaardeerd!

Deze CoolHome Airfryer zonder teflon ga ik zo snel mogelijk toevoegen.

Thanks voor het compliment, we werken in de vrije uurtjes hard om de site iup to date te houden.

Groet,
Jurr

Marjan

Ik ben me een aantal dagen aan het oriënteren op een teflonvrije Airfryer. Her en der wordt de Montana MF 400XL (€179) aangeprezen maar is moeilijk te verkrijgen. Nu heb ik na wat speurwerk inderdaad ook de CoolHome AF23 (€129-€149) gevonden en deze ziet er exact hetzelfde uit als die van Montana.
Maar nu wordt het nog gekker… Ook op Bol.com de DistinQ XXL. En wederom exact hetzelfde model! Prijs momenteel: €66.
Montana schijnt een Duits merk te zijn, weinig over te vinden. Ik weet dat de CoolHome in China is gemaakt. Voelt allemaal een beetje twijfelachtig.

Rens

Al deze ninja airfryers hebben een anti aanbaklaag

Gifvrij Leven

Hoi Rens,

Bedankt voor je reactie.
Dat klopt, echter is dit een keramische anti-aanbaklaag.
Dus geen giftige Teflon of andere chemische stoffen uit de PFAS groep.

Groet,
Jurr

C Rota

Ik heb een airfryer met alle onderdelen van roestvrij staal maar materiaal van de binnenwanden is aluminium is dat oké? Of moet ik die vervangen?

Gifvrij Leven

Hallo C Rota,

Interessante vraag, bedankt!
Ik heb het één en ander voor je uitgezocht.

Over het algemeen is aluminium zonder anti-aanbaklaag niet giftig en veilig om te gebruiken bij het koken. Aluminium is een veelgebruikt materiaal in de keuken vanwege zijn uitstekende warmtegeleidingsvermogen en lichtgewicht eigenschappen.

Er zijn echter enkele zorgen over het gebruik van ongecoate- aluminium pannen bij het koken van zure voedingsmiddelen, zoals tomaten of citrusvruchten. Het zure voedsel kan het aluminium doen reageren en kleine hoeveelheden aluminium in het voedsel vrijgeven, wat een onaangename metaalachtige smaak kan veroorzaken. Echter is dit niet giftig!

Groet,
Jurr

Ilse

Hoi,
Wat fijn dat jullie dit delen. Op zoek naar airfryer aan het orienteren. Denk aan een Ninja. Jullie geven aan geen pfas, maar kan dat nergens anders terugvinden. Hoe weten jullie dat Ninja 300 eu geen pfas bevat?
Groetjes Ilse

Gifvrij Leven

Hallo Ilse,

We zijn tot de conclusie gekomen dat alle Ninja Airfryers wel over aan giftige anti aanbaklaag beschikken. Dit is aangepast, voorheen stond hier keramische aanbaklaag. Deze zijn niet giftig, uiteraard hebben we de Ninja’s verwijderd van onze website.

Ik kan je de nieuwe CoolHome Airfyer zonder anti-aanbaklaag aanbevelen.

Groet,
Jurr

Last edited 4 maanden geleden by Gifvrij Leven
Ilse

Dankjewel voor de update!